Naby My
Draagconsulent en Ouderschapscoach

Dit ben ik! 

 

Ik ben Joyce! Het gezicht achter Naby My.
Ik woonde mijn hele leven al in Zoetermeer tot ik 10 jaar geleden Arnold ontmoette. Ik riep toen hard dat ik niet naar een gehucht zou verhuizen. Niets is minder waar, want 9 jaar geleden streken Arnold en ik neer in Arkel! In 2016 trouwden wij en in 2017 werd Jace geboren! In 2019 werd ons gezin compleet met de geboorte van Maika.
Al in de zwangerschap van Jace wist ik dat ik nabijheid belangrijk vond en verdiepte mij in het dragen. Ik volgde een draagconsult voor een geweven doek. Toen Jace eenmaal geboren was bleek hij reflux te hebben en droeg ik hem veel meer dan ik in eerste gedacht had. Steeds meer mensen vroegen mij advies over dragen en besloot de opleiding tot draagconsulent te gaan volgen.
In 2018 werd Naby My geboren! ( Het betekent "dicht bij mij" in het Afrikaans, aangezien mijn vader in Zuid- Afrika is geboren vond ik dit passend).
Ik zie inmiddels het dragen van je kindje als een onderdeel van het ouderschap. Vanaf 2021 is er een aanbod van zwangerschap (waar de geboorte tot ouder begint) tot ouderschap. Dragen is daar een onderdeel van! Ik focus mij op een positieve ervaring en de juiste achtergrondinformatie. Wat voelt fijn voor de ouder? Wat heeft de ouder nodig aan tools? en welke feiten heeft de ouder nodig om zelf de juiste beslissing te maken?

Mijn achtergrond:
In 2005- 2009 deed ik de opleiding Social Work (CMV) waar ik mij specialiseerde in kinderparticipatie en ondernemerschap. Tijdens de opleiding begon ik met werken in de kinderopvang en merkte ik dat het raakvlak met kinderen bij mij paste. Na de opleiding bleef ik werken in de opvang, waar ik steeds een stukje opklom. Ik begon op de groep en werd uiteindelijk manager en daarna pedagogisch coach. De laatste jaren werk ik in een sociaal wijkteam als ouder- kindcoach 0 tot 4 jaar. In de 15 jaar dat ik werk met/voor kinderen heb ik ruime ervaring opgedaan met de ontwikkeling van het jonge kind en welke uitdagingen er komen kijken bij het ouderschap en natuurlijk volg ik regelmatig scholing met betrekking tot relevante onderwerpen.
Ik ben sinds 2019 lid van de beroepsvereniging. De Vereniging van Draagdoekconsulenten.


Mijn Opleidingen T.A.V. dragen:

Oktober 2018: Basisopleiding Draagconsulent Die Trageschule

Januari 2019- heden: Lid Vereniging van Draagdoekconsulenten (en hiermee jaarlijks bijscholing)

Juli 2021: Masterclass Soft Structured carriers Liefdevol Dragen